Til forsiden
 
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel

Selskabslokale


Hold fest med dig selv som gæst

Du kan nu fejre dig selv helt i Gourmandiets ånd, i vores nyindrettede festlokale i det gamle Telefonhus i nr. 11. Med trofæer på væggene, træstole, pels og smukt service er der lagt op til en god fest for jægere og andet godtfolk. Maden er er i top, som den vanligt er hos os. Du kan f.eks. vælge en bøfmenu, en vildtmenu, en jægerfrokost eller en helt almindelig lækker menu med sæsonens bedste råvarer.
Vi har plads til 60 siddende gæster.

Koncerter og fodbold
Når der afholdes koncerter og landskampe i Parken åbner vi selskabslokalet op for større og mindre grupper ved forudbestilling. Vi modtager grupper på max 60 personer. Se menu og priser i linket øverst på højre side.

Receptioner
Der er også mulighed for at holde en reception for op til 100 personer. Det kan være en bryllupsreception med canapéer, et firmaarrangement med pølsetapas eller måske en produktlancering.

Generalforsamling og aftenmøder
Skal I holde generalforsamling i boligforeningen en hverdagsaften, holde møde i firmaet el.lign. har vi specielle priser og menuer til dette. 
Og hvis pladsen ikke rækker i lejligheden til at invitere hele familien til fødselsdagsbrunch om søndagen, har I mulighed for at holde det hos os.
Se nederst i rækken af menuer...

Babyer og kørestolsbrugere
Vi har lift, så alle kan komme hos os.
Og så har vi handicaptoilet, samt pusle og ammeplads.

Priser og praktisk

Klik her for priser.
Klik her for menuer.

Det er kun muligt at leje lokalet hvis man køber maden hos os.

Du er velkommen til at se lokalerne og få et tilbud på dit arrangement. Ring til Gourmandiet på 39271000 og spørg efter Peter, eller send en mail til Sisse

info@gourmandiet.dk så laver vi en aftale om visit i selskabslokalerne.